Tjitte de Wolff 4 augustus

Hallo! Wij zijn Ronald Sieperda en Jetske de Wolff van Tjitte de Wolff landbouwmechanisatie in Tjerkgaast. Ook wij mogen dit jaar meedoen met FF boeren op 4 augustus aanstaande.
Je zult wel denken dit is toch geen boerderij? Dat klopt wij zijn een mechanisatiebedrijf die machines voor de boerderij en particulier verkoopt en repareert, wij doen alleen nog veel meer en dat willen wij jullie graag laten zien!
Ons bedrijf is gestart in 1988 in een oude ligboxstal door Tjitte de Wolff de naamdrager van ons bedrijf, hij begon in de ligboxstal van zijn broer met het repareren van machines. Dit ging zo goed dat er al snel monteurs bij kwamen. Doordat er personeel kwam had Tjitte tijd om boeren in de regio te helpen bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte machines.
In de jaren die volgden is er ontzettend veel gebeurd bij ons bedrijf. Er zijn vele verbouwingen geweest. Er is een grote werkplaats gebouwd, een opslagloods met showroom voor alle machines, een magazijn voor alle onderdelen en een agrarische winkel waar je als particulier allerlei machines voor tuin en park kunt kopen en als boer benodigdheden voor op de boerderij. Inmiddels werken wij met 18 mensen aan ons bedrijf en ondersteunen wij boeren, loonbedrijven, gemeentes, hoveniers en particulieren met de grote of kleine tuin bij de aanschaf en reparatie van hun machines waardoor hun werkzaamheden lichter worden.
Op 4 augustus bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen op ons bedrijf! Wij doen de deuren open van onze winkel, werkplaats, showroom, opslagloods en magazijn.
Graag tot dan!
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, buitenshuis en de tekst 'Wolff & Park Tuin Industrie, de & Landbouw Tiitte voor Machines DEUTZ-'Kan een afbeelding zijn van grasKan een afbeelding zijn van gras